Tijd voor een update
Blijf op de hoogte en volg Frits
07 April 2008 | Frankrijk, Creil
Zo, het is weer tijd voor een update. Een aantal hebben het al meegekregen, anderen nog niet, maar ik ben weer vertrokken. Vandaag ben ik de bekende route naar Frankrijk afgezakt, morgen vlieg ik rond vier uur 's-middags naar Tsjaad.
Ondanks het feit dat het er een keer van zou gaan komen, blijft het een raar gevoel. Aan de ene kant ben ik blij dat het gewoon zover is, aan de andere kant blijft het gewoon k... om zolang weg te zijn. Ik ga het maar over mij heen laten komen. In ieder geval zal ik het niet koud krijgen :).
Laat gerust veel van je horen!
Groetjes, Frits
Laat gerust veel van je horen!
Groetjes, Frits
07 April 2008 - 19:54
Mariëtte :
Hoi lief broertje
We hebben elkaar nog pas gezien, maar nog een keertje: Veel succes daar. Ik hoop dat je daar ook mogelijkheden hebt om wat van je te laten horen.
Kusjes
Mariëtte -
08 April 2008 - 15:37
Johan & Corina:
Hey Frits,
we willen je even nog een keer een goede reis wensen en veel sterkte met alles wat je daar gaat doen en we hopen op net zo'n gezellige avond bij terugkomst als dat de avond was voordat je vertrok... :) -
09 April 2008 - 07:26
Steef:
Hoi Frits,
Waarschijnlijk ben je zo'n beetje op "je plek" nu.Hoe is het uitzicht nu werkelijk uit je tent/verblijf? Net zo mooi als de omslag van dat boek? Zou leuk zijn als je ons dat kunt laten zien. Zaterdagavond was voor ons allemaal een fijne avond denk ik. Warme, vrolijke vriendschap. Houdt dat vast in Tsjaad. We horen graag van je.