Zo aangekomen op locatie - Reisverslag uit Creil, Frankrijk van Frits Snels - WaarBenJij.nu Zo aangekomen op locatie - Reisverslag uit Creil, Frankrijk van Frits Snels - WaarBenJij.nu

Zo aangekomen op locatie

Blijf op de hoogte en volg Frits

22 Oktober 2007 | Frankrijk, Creil

Zo, na een wat chaotische dag heb ik even tijd om dit mooie medium uit te proberen. Na 6 uur rijden (ipv de geplande 4,5) wachtte mij een warm welkom in Creil. Geheel volgens Franse traditie mocht ik meteen mee aan de lunch en werden we de rest van de dag getracteerd op de eerste briefings. Helaas blijft alle informatie tot op heden erg oppervlakkig. Daar kunnen we dus nog niet zo veel mee. Morgen wordt dat wellicht beter.

Wel afkicken na zo'n gezellig en warm weekend met fijne mensen om mij heen, om ergens op eeen semi industrieterrein te belanden in een hotel waar je iets te drinken uit de automaat mag halen. Gelukkig wel internet, anders stond dit eerste berichtje er nog lang niet. Tot gauw ...

• 31 Oktober 2007 - 10:29

Ilse:

Hé Snels, was jij ff snel weg zeg. Barry en Helen bewaken het fort naar behoren hoor, maar ik mis je toch een beetje... :-) Perfecte timing voor jou zeg om nu weg te moeten. Ik hoop dat je wel je ei kwijt kan in de dingen die je moet doen. Doe je best! Greetz

• 12 November 2007 - 09:47

Mariette:

Hoi broertje,
    Grappig hoor, deze site.
    Ik hoop dat er in Tjaad ook een mogelijkheid is om het een en ander bij te houden.
    Het dorp naast ons heet ook Creil maar dat is waarschijnlijk toch anders.
    Ik heb me aangemeld op de mailinglist zodat ik bericht krijg als je weer kans hebt gezien om wat nieuws te vertellen.
    Kus van je zus